اقامت انتاریو از طریق برنامه اولویت انسانی

اقامت انتاریو از طریق برنامه اولویت انسانی

اقامت انتاریو از طریق برنامه اولویت انسانی ( Human Capital Priorities Stream ) نیاز به داشتن تخصص تجربه کاری، تحصیلات و دانش زبان دارد. این برنامه مهاجرتی نیروهای مورد نیاز خود را از طریق سیستم اکسپرس اینتری انتخاب می نماید. متقاضیان اقامت انتاریو از طریق برنامه اولویت انسانی می بایست حداقل مدرک زبان معادل CLB7 را داشته باشند. این افراد می بایست دارای تجربه کاری در ناک های ۰ ,A , B باشند . همچنین این متقاضیان می بایست حداقل تمکن مالی مورد نیاز این برنامه مهاجرتی را داشته باشند.

شرایط اقامت انتاریو برنامه اولویت نیرو انسانی

  • داشتن شرایط لازم برای ایجاد پروفایل در سیستم اکسپرس اینتری
  • ارزیابی مدرک تحصیلی توسط سازمان های مربوط همانند سازمان wes
  • داشتن مدرک زبان فرانسه و یا انگلیسی معادل حداقل معادل CLB7
  • متقاضیان باید شرایط یکی از برنامه های اسکیل ورکر فدرال و یا برنامه مهاجرتی تجربه کانادایی را نیز داشته باشند و از طریق یکی از این دو برنامه اقدام نمایند.
  • تجربه کاری ارائه شده می بایست در یک دوره یک ساله و 1560 ساعت انجام شده باشد.
  • سابقه کار متقاضی اقامت کاری کانادا می بایست بصورت تمام وقت و یا بصورت پاره وقت باشد.
  • سابقه کار نیمه وقت برای 2 کارفرما، در صورتیکه مجموع ساعات کاری به اندازه تمام وقت (30 ساعت در هفته- 1560 ساعت در سال) باشد نیز مورد قبول است.
  • در صورتیکه شغل متقاضی در انتاریو نیاز به داشتن تاییدیه و یا گواهی خاص می باشد،تجربه کاری می بایست بعد از اخذ تاییده ها انجام شده باشد به عبارتی دیگر قسمتی از تجربه کاری که قبل از اخذ تاییده انجام شده پذیرفته نمی گردد.
  • مدرک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکترا از دانشگاه های کانادا و یا کشورهای دیگر
  • داشتن تمکن مالی متناسب با تعداد اعضای خانواده
  • متقاضی اقامت کاری کانادا می تواند برای اثبات تمکن مالی از طریق نشان دادن یکی یا ترکیبی از اسناد بانکی، اسناد اثبات درآمد سالانه و یا پیشنهاد کار استفاده نماید.
  • متقاضیان این برنامه مهاجرتی می بایست تمایل به زندگی انتاریو داشته باشد.

متقاضیانی که شرایط برنامه مهاجرتی نیروی ماهر فدرال را دارند می بایست شرایط زیر را نیز برای اقامت انتاریو برنامه اولویت نیرو انسانی در نظر بگیرند :

  • کسب امتیاز ۶۷ در اکسپرس اینتری
  • متقاضی می بایست حداقل یک سال سابقه کاری تمام وقت و یا معادل آن بصورت نیمه وقت در ناک های ۰ , A , B داشته باشد.
  • سابقه کار داخل و خارج از کانادا ( هر دو ) مورد قبول می باشد .
  • سابقه کاری بصورت پیوسته ( برای حداقل یک سال بدون وقفه )
  • در صورت داشتن سابقه کار در طول یکسال برای دو کارفرما ، می بایست فاصله ای بین سابقه کار در حین تغییر محل کار نباشد .
  • در صورت داشتن سابقه کار در طول یکسال برای دو کارفرما ، می بایست هر دو سابقه کار در یک ماک شغلی انجام شده باشد .
  • سابقه کاری می بایست در ۵ سال گذشته باشد .
  • سابقه کار می بایست مرتبط با ناک انتخالی باشد .
  • سابقه کار داخل و خارج از کانادا ( هر دو ) مورد قبول می باشد .

متقاضیانی که شرایط برنامه مهاجرتی تجربه کانادایی فدرال را دارند می بایست شرایط زیر را نیز در نظر بگیرند :

  • متقاضی می بایست حداقل یک سال سابقه کاری تمام وقت و یا معادل آن بصورت نیمه وقت در ناک های ۰ , A , B داشته باشد.
  • سابقه کار هایی که به صورت پیوسته نباشد نیز مورد قبول است.
  • سابقه کاری باید در طول ۳ سال گذشته باشد .
  • سابقه کار همزمان با تحصیل در زمان کارورزی و یا بصورت خوداشتغالی پذیرفته نمی گردد .

ایالت انتاریو برنامه های متنوع اقامتی استانی دیگری نیز دارد . جهت آشنایی بیشتر ، برنامه مهاجرت استانی انتاریو را مطالعه نمایید. همچنین اگر قصد اقدام از طریق روش های مهاجرتی فدرال را دارید راه های قانونی مهاجرت به کانادا را مطالعه کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

مهاجرت نیروهای متخصص فرانسوی زبان انتاریو
مهاجرت نیروهای متخصص فرانسوی زبان انتاریو