اقامت دانشجویان فارغ التحصیل انتاریو

اقامت دانشجویان فارغ التحصیل انتاریو

اقامت دانشجویان فارغ التحصیل انتاریو از طریق برنامه مهاجرتی فارغ التحصیلان دکترا انتاریو امکان پذیر می باشد. این فرصت را برای دانشجویان بین المللی در مقطع دکترا در استان انتاریو فراهم می آورد تا بعد از اتمام دوره تحصیلی برای اخذ اقامت پس از تحصیل در انتاریو اقدام نمایند.

شرایط اقامت دانشجویان فارغ التحصیل انتاریو

  • اقامت دانشجویان فارغ التحصیل انتاریوبرای دانشجویان دکترا مخصوص افرادی است که فارغ التحصیل از مقطع ارشد در یکی از موسسات مورد تایید این برنامه مهاجرتی باشند.
  • متقاضی حداقل 2 سال از دوره تحصیلی در مقطع دکترا را در انتاریو گذرانده باشد.
  • متقاضی می بایست در 2 سال گذشته حداقل یکسال در انتاریو زندگی کرده باشد.
  • دانشجویانی که در بابت تحصیل در دوره دکترا در کانادا بورسیه و یا کمک هزینه تحصیلی از سازمانی در کشور خود دریافت نموده و بابت آن متعهد هستند که کشور خود بازگردند، نمی توانند از طریق این برنامه مهاجرتی برای اخذ اقامت پس از تحصیل در انتاریو اقدام نمایند.
  • متقاضی باید مدرک زبان فرانسه و یا انگلیسی معادل CLB7 را داشته باشد.
  • اقامت کانادا برای دانشجویان دکترا نیازمند داشتن تمکن مالی متناسب با تعداد اعضای خانواده می باشد.
  • متقاضی می تواند برای اثبات تمکن مالی از طریق نشان دادن یکی یا ترکیبی از اسناد بانکی ،اسناد اثبات درآمد سالانه و یا پیشنهاد کار استفاده نماید.
  • متقاضیان این برنامه مهاجرتی می بایست تمایل به زندگی انتاریو داشته باشد. (در این خصوص مامور پرونده ممکن است مواردی از قبیل تحصیل در انتاریو، داشتن دوست و فامیل در انتاریو، مسافرت های انجام شده به انتاریو را مورد بررسی قراردهد.)
  • متقاضیان این برنامه مهاجرتی حداکثر ظرف دوسال از تاریخ مدرک تحصیلی فرصت اقدام از طریق این برنامه را دارند.

ایالت انتاریو کانادا برنامه های متنوع اقامتی دیگری نیز دارد . جهت آشنایی بیشتر ، مهاجرت به انتاریو را مطالعه نمایید .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

کم هزینه ترین دانشگاه های کانادا کدام ها هستند؟
کم هزینه ترین دانشگاه های کانادا کدام ها هستند؟