برنامه اکسپرس اینتری ساسکاچوان

برنامه اکسپرس اینتری ساسکاچوان ، نیروی متخصص

برنامه اکسپرس اینتری ساسکاچوان برای نیروهای متخصصی که دارای تجربه ی کاری لازم می باشند و دارای تخصص در یکی از زمینه های شغلی مورد نیاز ساسکاچوان هستند، مناسب است. متقاضیان می بایست در استخرانتخاب سیستم اکسپرس اینتری فدرال حضور داشته باشند و پرونده ی خود را به این سیستم ارائه داده باشند. برنامه ی مهاجرتی اکسپرس اینتری ساسکاچوان بسیار پر طرفدار است و معمولا به سرعت پر می شود و زمان پر شدن ظرفیت متقاضیان چند روزه و حتی چند ساعته می باشد.

برنامه مهاجرتی Express Entry ساساکاچوان و برنامه استانی ساسکاچوان از طریق OID دارای لیست مشاغل مورد نیاز یکسان هستند. درحقیقت این دو برنامه مهاجرتی تا حدودی شبیه هم بوده و تنها محاسبه امتیاز در آنها کمی متفاوت می باشد. متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی نیروهای متخصص ساسکاچوان پس از اخذ ویزای کانادا و ورود به این کشور اقامت دائم PR دریافت می نمایند.

مقایسه امتیاز اکسپرس اینتری ساسکاچوان و برنامه OID ساسکاچوان

نیروی متخصص ساسکاچوان شاخه اکسپری اینتری ، مناسب افرادی است که مشاغل و تخصص آنها در لیست مشاغل ساسکاچوان می باشد. افرادی که قصد مهاجرت به ساسکاچون از طریق برنامه نیروهای متخصص اکسپرس اینتری ساسکاچوان را دارند می بایست علاوه بر کسب حداقل امتیاز لازم در سیستم مهاجرت به ساسکاچوان از طریق OID ، از جدول امتیاز بندی سیستم اکسپرس اینتری نیز 67 امتیاز کسب نمایند.

شرایط برنامه اکسپرس اینتری ساسکاچوان

  • کسب حداقل 60 امتیاز از 100 امتیاز جدول امتیاز بندی برنامه مهاجرتی ساسکاچوان
  • کسب حداقل67 امتیاز درسیستم اکسپرس اینتری
  • داشتن حداقل مدرک زبان CLB7
  • داشتن مدرک تحصیلات تکمیلی و ارزیابی و معادل سازی آن برابر همان مقطع تحصیل در کانادا توسط سازمانهای مورد تایید و تعیین شده در کانادا مانند موسسه WES
  • متقاضیانی که مشاغل آنها رگولیت هستند می بایست برای اخذ تاییدیه رگولیت (صدور گواهی نامه حرفه ای ) در کانادا اقدام نمایند.
  • ارائه تمکن مالی متناسب با تعداد اعضای خانواده

داشتن سابقه کار در ناک های 0,A,B و موجود در لیست مشاغل مورد نیاز ساسکاچوان و مطابق یکی از شرایط زیر :

  • حداقل یکسال تجربه کاری در 10 سال گذشته متناسب با رشته تحصیلی و تخصص حرفه ای
  • حداقل 2 سال تجربه کاری در 5 سال گذشته برای مشاغل فنی حرفه ای متناسب با تخصص فنی حرفه ای
  • حداقل یکسال تجربه کار در کانادا در 3 سال گذشته در یکی از مشاغل تخصص حرفه ای و یا فنی حرفه ای

اگر قصد مهاجرت به کانادا از طریق استان ساسکاچوان را دارید می توانید دیگر برنامه های استانی ساسکاچوان را نیز مطالعه نمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

نیروی ماهر استان ساسکاچوان ، محاسبه امتیاز OID
نیروی ماهر استان ساسکاچوان ، محاسبه امتیاز OID
برنامه نیروی متخصص نوااسکوشیا skilled worker
برنامه نیروی متخصص نوااسکوشیا skilled worker