شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا یا ویزای مولتیپل

شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا کانادا به عنوان یک کشور توسعه یافته ، دومین کشور بزرگ جهان و عضو کشورهای گروه 8 است. سالانه بیش از 5 میلیون نفر برای کشف فرصت های مختلف در زمینه تجارت به کانادا سفر می کنند. برای به دست آوردن بهترین تعطیلات خود در کانادا ، تجارت را با لذت ترکیب کنید. تصمیم گیری در مورد درخواست ویزا شما بر اساس مناسب بودن مشخصات شما در برابر شرایط مورد قبول اداره مهاجرت کانادا گرفته می شود. ویزای توریستی کانادا که با نام های ویزای مولتیپل ، ویزای 5 ساله کانادا ، سوپر ویزای کانادا و ویزای دیداری کانادا نیز نامیده می شود یکی از انواع ویزای کانادا می باشد که زیر گروه ویزاهای موقت کانادا قرار گرفته است .

انواع ویزای توریستی کانادا

شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا متفاوت می باشد این به دو صورت ویزای یکبار ورود (single entry) و یا ویزای مولتیپل (multiple entry ) صدور می گردد. ویزاهایی که برای افراد به منظور قصد شرکت در کنفرانس یا همایشی صادر می شود به صورت یک بار ورود هستند. در صورتی که ویزای توریستی می تواند جهت دیدار از خویشاوندان متقاضی صادر گردد که در این صورت ویزای مولتیپل بوده و برای مدت 5 سال عموما اعتبار دارد.

سوپر ویزای کانادا چیست؟

سوپر ویزای کانادا یا ویزای والدین نوع دیگری از ویزاهای توریستی کانادا می باشد .این ویزا مخصوص پدر، مادر و یا پدربزرگ و مادربزرگ افرادی تنظیم شده که اقامت دائم کشور کانادا را داشته و سن آنها نیز بالای ۱۸ سال باشد. برای سوپر ویزای کانادا ارائه دعوت نامه الزامی است. دعوت نامه می بایست از طرف فرزند و یا نوه متقاضی باشد. حقوق فرد دعوت کننده باید بالای 24.000 دلار کانادا در سال باشد. در ضمن مدارک اقامت و برگه‌های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده نیز حتما می‌بایست ضمیمه پرونده درخواست سوپر ویزای کانادا شود. همچنین دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا پرداخت کرده و فرد دعوت شونده می بایست جهت انجام معاینه پزشکی برای ویزای کانادا ، زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت اقدام نماید .

  مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتیپل کانادا

  •  فرم های درخواست ویزا 
  •   پاسپورت معتبر
  •  دو قطعه عکس پشت نویسی شده (با ذکر نام و نام خانوادگی متقاضی و تاریخ تولد)
  •  کپی با کیفیت از تمامی صفحات ویزا و مهر دار  و صفحه اول پاسپورت های قدیم و جدید 5 سال اخیر
  • نامه معاینه پزشکی
  •  نامه عدم سوء پیشینه
  • مدارک تمکن مالی 
  • مدارکی که نشان دهنده وابستگی های متقاضیان به کشور محل زندگی آنها باشد
  •   دعوت نامه یا مدارک نشان دهنده هدف شما از سفر به کانادا

مزیت های ویزای دیداری کانادا

  • دارندگان ویزای توریستی کانادا از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف اجازه ورود و خروج به خاک کانادا دارند.
  • ویزای توریستی مولتیپل کانادا تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
  • دارندگان ویزای مولتیپل کانادا بعد از هر بار ورود مي توانند به مدت ٦ ماه در كانادا حضور داشته باشند.
  •  از ديگر مزاياي این نوع ویزا مي توان به اجازه تحصيل در دوره هاي كوتاه مدت كمتر از ٦ ماه بدون تغيير به ويزاي دانشجويي نام برد.
  • دارندگان این ويزای موقت کانادا شانس بالاتری جهت اخذ ويزاي دانشجويي دارند.
  • دارندگان ويزا كه علاقمند به ادامه تحصيل هستند و داراي مدرك زبان رسمي از جمله آيلتس نيستند، اين امكان برایشان بوجود خواهد آمد كه مستقيماً در امتحان تعيين سطح زبان جهت ورود به دانشگاه ها و كالج ها شركت نمايند.
  • علاوه بر بازديد از طبيعت بكر و مراكز ديدني كشور كانادا اين فرصت وجود خواهد داشت تا صاحبان کسب و کار به بررسي فرصت هاي سرمایه گذاری در این کشور برپردازند

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

پردرآمدترین مشاغل کانادا ، معرفی 15 رشته پردرآمد 2019
پردرآمدترین مشاغل کانادا ، معرفی 15 رشته پردرآمد 2019
خوابگاه های دانشجویی کانادا ، اقامت دانشجویان بین المللی
خوابگاه های دانشجویی کانادا ، اقامت دانشجویان بین المللی