شرایط برنامه تجربه کار کانادایی CEC

شرایط برنامه تجربه کار کانادایی CEC

شرایط برنامه تجربه کار کانادایی CEC برای متقاضیانی که تجربه کار در کانادا را داشته اند مناسب می باشد.  کسانی می توانند از این روش برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند که قصد زندگی در استان کبک را نداشته باشند. همچنین مهاجرت از طریق تجربه کانادایی مورد توجه دانشجویان بین المللی است که پس از دوره تحصیل در کانادا هستند. آنها می توانند در مهلتی که پس از تحصیل در کانادا دارند حداقل شرایط لازم برای اقدام از طریق روش تجربه کانادایی را کسب کرده و برای اقامت دائم اقدام کنند.

شرایط برنامه تجربه کار کانادایی

این برنامه مهاجرتی که به اختصار CEC نیز نامیده می شود یکی از سریع ترین برنامه های اقامتی کانادا می باشد که داشتن سابقه کار در کانادا یکی از فاکتور های اصلی اقدام برای این برنامه اقامتی کانادا است.

متقاضیانی که از طریق برنامه مهاجرت از طریق تجربه کانادایی فدرال اقدام نمایند کارت اقامت دائم دریافت نموده و از تمامی مزایای شهروندی کانادا به جز حق رای برخوردارند. این افراد در صورت 3 سال زندگی در کانادا موفق به اخذ پاسپورت کانادایی می شوند. البته از آنجایی که متقاضیان اقامت کانادا از طریق برنامه تجربه کاری کانادا قبل از سابمیت پرونده برای این برنامه مهاجرتی ، توسط ویزای کار و یا ویزای تحصیلی در کانادا حضور داشته اند، لذا مدت زمان تحصیل و یا کار، یکسال از 3 سال مورد نیاز اخذ پاسپورت کانادایی محاسبه شده و در نهایت دو سال پس از اخذ PR می توانند برای دریافت پاسپورت کانادایی نیز اقدام کرده و سیتیزن کانادا شوند.

شرایط اقامت از طریق برنامه تجربه کار کانادایی

متقاضیان مهاجرت از طریق برنامه اقامت تجربه کاری کانادایی می بایست در سیستم اکسپرس اینتری پروفایل ایجاد نموده و از طریق این سیستم کسب امتیاز نمایند. یکی از فاکتور های امتیازبندی در این سیستم سن متقاضیان می باشد . افرادی که جهت این برنامه اقامتی اقدام می نمایند این فاکتور امتیاز کسب می نمایند. متقاضیان اقامت کانادا از طریق تجربه کار در کانادا می بایست مدارک تحصیلی خود را جهت ارزیابی به سازمان WES کانادا ارسال نمایند .

متقاضیان می بایست حداقل مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسوی متناسب با ناک شغلی خود را ارائه نمایند .

حداقل سطح برای هر چهار مهارت ناک شغلی
CLB 7 NOC 0 , A
CLB 5 NOC B

از آنجایی که که مدارک زبان آیلتس حداکثر 2 سال اعتبار دارند و در صورتی که در مدت زمان بررسی این پرونده تاریخ اعتبار مدرک شما منقضی گردد ، می بایست مجددا جهت ارائه مدرک جدید اقدام نمایند .

مدارک های مورد قبول در برنامه تجربه کار کانادایی

  • IELTS
  • CELPIP
  • TEF CANADA
  • TSCF CANADA

شرایط سابقه کار قابل پذیرش در برنامه تجربه کاری کانادایی

افرادی که برای این برنامه اقدام می نمایند باید حداقل یکسال در یکی از ناک های زیر در کانادا سابقه کار داشته باشند.

  • کارهای مدیریتی (NOC skill level 0)
  • کارهای حرفه ای (NOC skill type A)
  • کارهای تدریس و حرفه ای (NOC skill type B)
  • شرح وظایف شغلی متقاضیان این برنامه اقامتی می بایست مطابق با شرح وظایف اعلام شده در ناک انتخابی باشد .
  • سابقه کار کانادایی متقاضی می بایست در 3 سال گذشته باشد .
  • سابقه کار دوره کارورزی و کارهای بدون حقوق مورد پذیرش در این برنامه اقامتی نمی باشد.
  • سابقه کاری خود اشتغالی و یا کار همزمان با دوره دانشجویی مورد پذیرش این برنامه اقامتی نمی باشد .
  • سابقه کاری می تواند در یک و یا چند ناک شغلی انجام شده باشد.

مزایای اقامت از طریق برنامه تجربه کاری کانادایی فدرال

  • کوتاه بودن زمان بررسی پروسه پرونده اقامتی (مدت زمان بررسی پرونده شش ماه)
  • ارائه اقامت دائم به همراه اعضای خانواده متقاضی
  • عدم نیاز به ارائه تمکن مالی
  • متقاضی از همه مزایای شهروندی کانادا برخوردار خواهد شد
  • تحصیل رایگان فرزندان در مدارس کانادا
  • اکونومیک و کم هزینه بودن این برنامه اقامتی
  • متقاضی امکان کار و فعالیت در هر شرکتی را با توجه به توانایی های خود خواهد داشت
  • این برنامه مهاجرتی فدرال نیاز به داشتن جاب آفر نمی باشد
  • متقاضی می تواند در همه ایالت های کانادا مشغول به کار شود
  • اخذ پاسپورت کانادا پس از 3 سال زندگی در کانادا

به این ترتیب، به این روش، تجربه کار کانادایی گفته می شود که شرایط زیرا را برای دریافت اقامت دارد و برای افرادی مفید است که توانسته باشند به کشور کانادا مهاجرت کنند و کار و یا حرفه ای را شروع کرده باشند و در حالت دوم، در حال تحصیل در این کشور باشند. در نهایت برای اطلاعات بیشتر در زمینه اقامت به روش تجربه کانادایی شما ملزم به مشورت با دفاتری هستید که در زمینه اقامت دائم فعالیت می کنند.

همچنین اگر قصد اقدام از طریق دیگر روش های مهاجرتی را دارید می توانید  روش های قانونی مهاجرت به کانادا را مطالعه کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای
مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای
مهاجرت به کانادا از طریق پرستار خانگی
مهاجرت به کانادا از طریق پرستار خانگی