مهاجرت به انتاریو از طریق کارآفرینی

مهاجرت به انتاریو از طریق کارآفرینی

برنامه مهاجرت به انتاریو از طریق کارآفرینی برای کسانی طراحی شده است که در خارج از کانادا سابقه داشتن کسب و کار و یا مدیریت در یک کسب و کار را دارند و به آنها امکان دریافت اقامت کانادا از طریق ایجاد کسب و کار جدید و یا سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در انتاریو کانادا را می دهد.

متقاضیان این برنامه مهاجرتی می توانند یک نفر را به عنوان شریک نیز در این پرونده خود داشته باشند. کارآفرینان می بایست دارای بیزینس فعالی باشند که ایجاد آن در ایالت انتاریو منافع قابل توجهی برای این ایالت به همراه داشته باشد. کارآفرینان ابتدا از طریق این برنامه مهاجرتی موفق به دریافت ویزای کار شده و پس از راه اندازی بیزینس در انتاریو می توانند جهت درخواست اقامت دائم اقدام نمایند.

شرایط برنامه مهاجرتی کارآفرینی انتاریو

ویژگی های مورد نیاز کسب و کار

  • درآمد  کسب و کار پیشنهادی باید از طریق فروش محصول و یا ارائه خدمات باشد.
  •  کسب و کار مورد نظر باید تمام قوانین کار در کانادا را رعایت نماید و اقدام به دریافت هر گونه پروانه کاری لازم نماید.
  •  کسب و کار پیشنهادی باید شرایط یک کسب و کار دائمی در آنتاریو را داشته باشد.
  • شرایط سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در استان انتاریو
  •  کسب و کار موجود باید حداقل ۶۰ ماه قبل از خریداری در آنتاریو فعال بوده باشد و در طی این دوره تحت مالکیت یک شخص و یا گروه مشخص  بوده باشد.
  • ماکیت کسب و کار باید به صورت کامل از مالک قبلی به متقاضی مهاجرت منتقل گردد.
  • کسب و کار موجود نباید در مالکیت افرادی که در فرآیند مهاجرت از طریق  برنامه کار آفرینی آنتاریو هسنتد باشد
  •  متقاضی باید علاوه بر نگهداری کارمندان فعلی کسب و کار، حداقل ۲ شغل تمام وقت نیز ایجاد کند.
  • متقاضی باید از طریق طرح توجیهی کسب و کار خود ثابت نماید که در آینده قصد گسترش کسب و کار فعلی را دارد.

شرایط متقاضی برای برنامه کارآفرینی استان انتاریو

  • متقاضیان باید حداقل دارای مهارت زبان سطح CLB 4 یا معادل آن باشند.
  • CLB 4 را می توان از طریق آزمون آیلتس و یا تست est d’Évaluation de Français در هر یک از بخش های آزمون اثبات کرد.
  • شنیدار: آیلتس 4.5 یا TEF 145-180
  • خواندن: آیلتس 3.5 یا TEF 121-150
  • نوشتار: آیلتس 4 یا TEF 181-225
  • گفتار: آیلتس 4 یا TEF 181-225

بیشتر بخوانید : مهاجرت از طریق کارآفرینی کبک

مبلغ سرمایه گذاری مورد نیاز مهاجرت به انتاریو از طریق کارآفرینی

  • در صورتی که کارآفرینان تمایل به ایجاد بیزینس در تورنتو را داشته باشد ، می بایست حداقل مبلغ ۶۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا سرمایه گذاری نموده و حداقل سهم یک سوم بیزینس فوق را داشته باشند.
  • در مواردی که کارآفرینان تمایل به ایجاد بیزینس در خارج از ناحیه بزرگ تورنتو باشد ، می بایست حداقل مبلغ ۲۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا سرمایه گذاری نموده و حداقل سهم یک سوم بیزینس فوق را داشته باشند.
  • متقاضیانی برنامه مهاجرت کارآفرینی انتاریو در صورتی که بیزینس پیشنهادی آنها در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات دیجیتال باشد بدون در نظر گرفتن موقعیت مکانی ، می بایست حداقل به مبلغ ۴۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا سرمایه گذاری نموده و حداقل سهم یک سوم بیزینس فوق را داشته باشند .

سرمایه گذاری وایجاد بیزینس درمنطقه بزرگ تورنتو جزو مشاغل زیر نمی تواند باشد :

  • خدمات تختخواب و صبحانه (bed and breakfast)
  • کسب و کار پیشنهادی جزو مجموعه های تجاری و نمایندگی های موجود در انتاریو نباشد.
  • پمپ بنزین

بیزیس های زیرمورد قبول برنامه کارآفرینی انتاریو نمی باشد :

  • مشاغل بازیافت فلزات و تایر
  • مشاغل مرتبط با مالی
  • کارواش شستشوی خودکار اتوماتیک
  • شستشو و خشک شویی

اگر استان انتاریو کانادا را برای مهاجرت انتخاب کرده اید می توانید برای آگاهی از برنامه های دیگر این ایالت ، برنامه های استانی مهاجرت به انتاریو را مطالعه نمایید .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

سرمایه گذاری در کانادا ، روش های اخذ ویزای سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در کانادا ، روش های اخذ ویزای سرمایه گذاری