کار در مجارستان ، شرایط اخذ ویزای کار مجارستان

کار در مجارستان ، شرایط اخذ ویزای کار مجارستان

کار در مجارستان یکی از راه های اخذ اقامت مجارستان می باشد. شما همچنین می توانید با دارا بودن ویزای کار مجارستان به کشورهای اروپایی مهاجرت کنید که این امر میتواند به شما برای اقدام به دریافت تابعیت و اقامت کشورهای اروپایی کمک کند. در ابتدای این مقاله ابتدا به بررسی وضعیت اقتصادی مجارستان می پردازیم و سپس به شرایط اخذ ویزای مجارستان و مدارک مورد نیاز پرداخته می شود.

اقتصاد کشور مجارستان

در سال های 1980 تا 1990 بود که تغییرات اقتصادی در مجارستان به وجود آمد. در این دوره، اقتصاد مجارستان به یکی از پویاترین اقتصادهای اروپای مرکزی تبدیل شد. شرکت های بین المللی مطرح، وارد این کشور شدند. این کشورها توسعه و پیشرفت را وارد این کشور کردند. سود دهی این شرکت ها تا جایی ادامه داشت که بیش از 84 میلیارد یورو، سرمایه به داخل کشور مجارستان وارد شد. مجارستان در حال حاضر  دارای یک اقتصاد باز است و تاکید اساسی بر تشویق سرمایه گذاری خارجی دارد. شراکت با سرمایه گذاران احتمالی یک اولویت ملی محسوب می شود. به نیازهای شرکت هایی که از پیش در مجارستان مستقر شده اند و به رشد فضای کسب و کار، توجه خاصی می شود. دولت مجارستان به منظور بهبود فضای کسب و کار اقداماتی را انجام داده است از جمله :کاهش 15% مالیات بر درآمد شخصی، کاهش نرخ مالیات شرکتی به پایین ترین نرخ در اروپای مرکزی شرقی.

شرایط اخذ ویزای کار مجارستان

اگر شهروند یکی از کشورهای اتحادیه اروپا می باشید یا ساکن کشور مجارستان هستید، نیاز به ویزا یا اجازه کار نخواهید داشت ، ولی در صورتی که از شهروندان اتحادیه اروپا نباشید، نیازمند اخذ ویزای کار کشور مجارستان یا اجازه کار در این کشور می باشید. این برنامه از طریق اداره مهاجرت کشور مجارستان انجام می گیرد و با یک قرارداد کار معتبر بین متقاضی و یک شرکت مجارستانی تنظیم  شده و روشی بسیار پیچیده و وقت گیر است . شما بایستی دعوت نامه ای از جانب یک کارفرما از کشور مجارستان جهت کار در مجارستان دریافت کنید. جهت دریافت این دعوت نامه بایستی پانزده روز کاری در کشور مجارستان آگهی با شرایط جذب نیروی کار درج نمایید و در صورتی که ، شخصی متقاضی متناسب با شغل مورد نظر نبود ، بار دیگر این آگهی به مدت ۱۵ روز کاری در اتحادیه اروپا درج می گردد ، و مجددا اگر کسی متقاضی دریافت این شغل نبود ، دعوت نامه برای شما ارسال می گردد که امری ممکن به نظر می رسد و اجازه کار متقاضی در ظرف ۱۵ روز اعلام می گردد .

در فرایند اخذ ویزای کاری کشور مجارستان، در ابتدا کارفرمایی معتبر در این کشور بایستی پیشنهاد شغلی (job offer) برای استخدام متقاضی خارجی را صادر کند. امکان ارسال درخواست برای استخدام کاری از طریق سایتهای کاریابی کشور مجارستان وجود دارد، که متقاضی خارجی رزومه کامل خود را برای کارفرمای معتبر فرستاده و در خواست خود را ارائه می دهد. بعضی از سایتهای کاریابی کشور مجارستان عبارتند از:

  • topjob.hu
  • profession.hu
  • monster.hu
  • workania.hu
  • jobmonitor.hu
  • jobsinbudapest.eu
  • monster.hu

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار در مجارستان

  • فرم درخواست امضا شده و تکمیل شده
  • یک پاسپورت معتبر که اعتبار آن برای اقامت پس از تاریخ عزیمت حداقل سه ماه معتبر باشد
  • دو عکس در اندازه گذرنامه که این عکس را بایدبرای مدت بیش از شش ماه قبل نباشد
  • هزینه اقامت در محل اقامت 60 یورو
  • یک کپی از قرارداد کار یا نامه ای از قصد کارفرمای احتمالی
  • مدارک حرفه ای و آموزش عالی
  • تأیید محل اقامت
  • بیمه مسافرتی برای حداقل سی روز اول اقامت شما
  • اثبات توانایی مالی برای زندگی در این کشور

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

اخذ اقامت کانادا از طریق کار و تخصص
اخذ اقامت کانادا از طریق کار و تخصص